Itsetyydytys homo vinkkejä miehille meislle vierasta luvalla

Olen naimisissa ja minulla on hyvin eriskummallinen fantasia. Haluaisin tietää miksi tämä saa minut niin kiihkon partaalle? Fantasioin siitä, että vaimoni, joka on kaunis vaaleaverikkö, saisi luvalla vierasta miestä, jopa niin, että minäkin olisin vielä siinä mukana. En ymmärrä mikä tässä niin viehättää, sillä esimerkiksi vaimolla ei ole tarvetta kokea suurempaa, koska minulla on melko suurehko peli.

Onko se vain joku pornoteoollisuuden aiheuttama mielikuva siitä, että tämä on oikein ja kiihottavaa? Vai onko alitajunnassa jotain mikä tämän aiheuttaa?

Kuitenkin järkeni sanoo hyvin selvästi, että vieraissa käynti ei parantaisi parisuhdetta vaan olisi sen turmio esimerkiksi mustasukkaisuuden takia. Seksi meillä on hyvää. Aviomiehen kummastus, mies 31 vuotta JA Olen vuotias mies ja minua ihmetyttää kovasti fantasiani. Eli en käsitä miksi minun kiihkein ja suurin fantasia on nähdä vaimoni nauttivan kolmen kimpasta, jossa olisi minä, vaimoni ja toinen mies.

Tässä vaimoni siis puuhailisi toisen miehen kanssa enkä käsitä miksi kiihotun moisesta? Itseäni on kuitenkin siunattu suurella varustuksella, joten minulla ei siis ole tarvetta edes antaa vaimon kokeilla edes kerran isoa. Kaikesta huolimatta fantasioin siitä, että hän on toisen miehen kanssa. Miksi unelmoin tästä vaikka järjen avulla pystyn perustelemaan, että kolmen kimppa olisi enemmänkin rasite kuin hyöty parisuhteelle.

Järki sanoo,että en todellisuudessa edes pystyisi hyväksymään moista ja varsinkin tiedän, että todellisuudessa se ällöttäisi. Yksi tavallisimmista fantasioista on varmasti ryhmäseksi tai se, että voi olla seuraamassa toisten välistä seksiä. Fantasioinnilla voi rikastuttaa omaa seksielämää, lisätä nautintoa ja kiihottumista. Osa ihmisistä kokee huonoa omaatuntoa tai syyllisyyttä fantasiasta, mutta tähän ei ole syytä.

Fantasia on mielikuvituksen tuotetta, jota ei ole aina edes tarkoitettu toteutettavaksi. Seksifantasia on siis ennen kaikkea mielikuva, ja jokainen saa tehdä omassa mielessään mitä haluaa. Osa ihmisistä toteuttaa myös fantasioitaan ja tämäkin on luvallista jos toinenkin osapuoli on siihen valmis.

Toteutettu fantasia ei kuitenkaan aina vastaa fantasiaa ja toisaalta jos fantasiaan sisältyy muita osapuolia, voi se myös tuoda suhteeseen mustasukkaisuutta. Omalle kumppanille ei myöskään tarvitse kertoa fantasioitaan, sillä jokaisella meillä on lupa omiin mielikuviin omassa mielessämme. Joskus oma seksuaalinen haavemaailma ja fantasiointi voi myös ahdistaa, ja silloin voi omaa fantasiaa yrittää muuttaa toiseksi.

Siitä syntyi myös ristiriitoja ja jopa mustasukkaisuusriitoja, joista kuitenkin palattiin normaaliin ja käsittääkseni molemminpuolisesti rakastavaan suhteeseen.

Tiedänkin näitä äitini silloisia rakastajia, ja minusta on nykyisin äärimmäisen kiihottavaa ajatella miesten välisiä suhteita siltä kannalta, että niiden taustalla on yhteisesti jaettu nainen. Minunkin fantasiaani kuuluu, että naisen on oltava siinä mukana halulla ja tunteella, ja että vieras omistaa naisen aidosti siemenellään.

Olisi kiva kuulla olisiko kenelläkään vastaavanlaisia leimautumiskokemuksia. Tuosta leimautumisesta jatkaisin, että kai jokainen parisuhde tavallaan sen oman uomansa hakee. Meillä oli sellainen lähtö, että vaimo oli aikanaan vaihto-oppilaana neljä kuukautta. Se oli olevinaan uutta ja outoa silloin, ja ehdotinkin, että mentäisiin sitä ennen kihloihin.

Vaimo ei siihen vielä innostunut, vaan siirsi kihlautumisen paluuseensa. Vasta jälkeenpäin se on minulle paljastunut vaikka vaimo ei sitä mitenkään peitellytkään.

Näin jälkeenpäin ajatellen se on minusta ihan hieno juttu ja nosti vaimon arvoa silmissäni. On hienoa, että hän on itsenäinen. Totta kai minun pitää häneen luottaa, ja luotankin. Siksi hänelle antaisin vapauksia nytkin. Että hän aikanaan tuli takaisin ulkomaalaisen pojan nussimana, meni minulta vähän sivu suun. Siksi haluaisin uusia kokemuksen. Ajatus, että en täysin omista ja hallitse häntä naisena, että hän olisi varannut pillulleen mahdollisuuden suoda nautintoa myös vieraalle, kilpailevalle urokselle, kiihottaa minua tavattomasti.

Tiedän kyllä, että se on fantasia. Tositilanteessa voisin toimia ja tuntea aivan toisin. Enpä tiedä, pääsenkö sen kokemaan. Hei, tämä viesti sattuu ja sopii aika lailla sataprosenttisesti myös minuun. Hyvin olet sanasi asettanut, ja tekeepä mieli kysyä, oletko aikaisemminkin aiheesta johonkin kirjoittanut. Niin mietityiltä sanavalinnat tuntuvat. Itse olemme hieman iäkkäämpi aviopari, ja minulle on viime aikoina ja aivan yllättäen noussut mieleen tällainen haave - ajatus rakkaasta vaimosta antautumassa yhteyteen toisen miehen kanssa.

Sen verran vanhanaikaisia ja keskiluokkaisia ollaan, ettei se tule koskaan tapahtumaan, mutta säilyypä sitäkin kuumempana fantasiana.

Niinpä olen alkanut seurata keskusteluja, lukea noita novelleja. Kovin nuoren polven kynästä ne usein ovat, ja minulla lukeminen loppuu heti, jos vaikkapa törmään sanaan "kimppa", "touhuta" tai "peuhata".

Mies 35V sen sijaan osasi ohjata keskustelun sellaisille urille, että suoraan sanoen kiihotuin, enkä vain älyllisesti. Tulipa mieleen muuan juttu, jonka vaimo taannoin kertoi tapahtuneen vuosikymmeniä sitten. Juteltiin siinä kaikenlaista, vapautuneissa ja läheisissä tunnelmissa, kun vaimo puhkesi puhumaan. Halusiko vapautua taakasta vai muutenko vain vuosikymmenet jo olivat tehneet tehtävänsä.

Olihan se jo historiaa. Joskus luvun lopussa vaimo oli ollut matkasihteerinä ja tulkkina ddr: Joukkueenjohtajan vaimolle piti löytää seksikkäitä, länsimaisia alusvaatteita. Verkkosukkiakin oli etsitty parista, kolmesta liikkeestä. Kun tultiin hotellille, vieras houkutti tulkkia huoneeseensa. Apua olisi vielä tarvittu. Johtaja ilmoitti haluavansa nyt kipeästi, pakottavasti naista, ja tulkki tuttuna, ihanana ihmisenä olisi siihen tarkoitukseen mitä sopivin.

Nauraen vaimo kertoi torjuneensa ehdotuksen. Olinko tyytyväinen tästä molemminpuolisesta aviollisen siveyden säilymisestä? Olisi ollut erinomaisen kiihottavaa kuulla vaimon sittenkin pienen empimisen, kiertelyn ja kaartelun jälkeen hypänneen lakanoille. Enhän minä sitä voinut tai uskaltanut sanoa, mutta harmin paikka se oli. Olisi hyvinkin saanut vaimokulta päästää urheilupomon naputtelemaan, lähettämään tuliset terveisensä rautaesiripun takaa.

Mitenkä se sanotaankaan saksaksi? Kylläpä oli kuin omia ajatuksia olisi lukenut. Itsekin olen viimeiset viisi vuotta fantasioinut vaimostani rakastelemassa muiden miesten kanssa.

Pienessä kännissä olen seksiä harrastaessamme hänelle siitä kertonutkin, mikä on kiihottanut vaimoanikin kovasti. Hän on kertonut olevansa sellainen tyttö ja olleensa ravintolan vessassa muiden kanssa. Aamun valjettua homma on tosin unohtunut, vaikka ensimmäisen kerran jälkeen hän asiasta kiusoittelikin myöhemmin. Menin tietenkin puihin ja "valehtelin" asian olevan vain fantasiaa. Itse huomasin kunnolla kiihoittuvani "aisankannatuksesta" törmätessäni aikoinaan jo ikävä kyllä kuolleeseen Anonyymit aisankannattajat -postituslistaan.

Aikaisemminkin olin kyllä huomannut itsessäni merkkejä "aisuriudestani" kun entinen tyttöystäväni petti minua kahden eri miehen kanssa. Vaikka asia aiheutti eromme, huomasin kiihoittuvani hänen "tuhmuudestaan". Rakastelimme vielä eromme jälkeen muutaman kerran esimerkiksi seuraavana päivänä hänen oltuaan toisen miehen kanssa. Se oli erittäin kiihoittavaa, mutta sellaisella jännitteellä ei kuitenkaan suhdetta saanut pidettyä kasassa.

Olen usein miettinyt, miltä tämän unelmani toteutumisen jälkeen. Pitäisinkö naistani ihanana tuhmana tyttönä vai pitäisinkö sitä pikkumaisesti pettämisenä tai asia alkaisi kalvaa minua. Eipä hän tosiaan asiaa tyrmättytkään ole ja eihän sitä koskaan tiedä millaiseen tilanteeseen sitä joskus joutuu. Olen tuota samaa pohtinut. Voihan olla, että syitä joista saamme kicksejä on hyvinkin erilaisia.

Täysin selittämätöntä on, miksi itseäni kiehtoo tuo asia. Olemme muutaman hyvän kimpan onnistuneet toteuttamaan ja kokemukset ovat olleet hienoja ilman mitään jälkimorkkiksia.

Mutta harvoin näkee vaimoa sellaisessa kiihkossa, vaikka seksielämämme on hyvin tyydyttävää myös kahden kesken. Voisiko kolmas jopa olla jonkinlainen de luxe-seksilelu, superdildo? Leuhkivathan miehet usein autoilla tms. Vaimoni on hyvin kaunis ja seksikäs nainen ja olen kai hieman leuhka siitä, että olen onnistunut hänet joskus "pokaamaan". Voisi kuvitella normaalin reaktion olevan "kuonoon sellaiselle joka uskaltaa vikitellä häntä". Mutta nyt kevään tullen olemme taas suunnittelemassa toteutusta.

Tilanne on muuten myös erittäin jännittävä, joten sekin kiihottaa kummasti. Tätä voisi pohtia loputtomiin Akateemisen miehen puheenvuoroon tekee mieli puuttua minunkin, vanhan konkarin. Ehkä se on ihan geeneissäkin. Seksi, erotiikka ylipäätään palauttaa meitä lähemmäs eläimellisyyttä, niin romanttisiin sanakäänteisiin kuin tämän viettien vedon puemmekin naisten mieliksi.

Kuiskitaan kukkaishetkistä, heilimöinnistä, vaikka kyseessä on härälle vieminen. Sinnehän me naisen talutamme, paljastamme hänen häpynsä, joka on punoittava, sykkivä, kiiman nesteitään valuva. Vieras naisi hänet pystyyn. Niin kuin akateeminen mies totesi, vaimon pitää orgastisesti nauttia, miehen tulla vapaasti hänen sisälleen.

Hedelmöittymisen mahdollisuus saa hyvinkin väijyä mielessä. Vieras esittelee pystyä kaluaan, napakoita kiveksiään. Siittiöt ruiskitaan sukukypsän naaraan kohtuun. Isäntä, kukoldi haluaa tarjota vieraalle ja vaimolleen suurimman mahdollisen nautinnon. Itsekin kokee jotain, testosteronikylpyä, jolle vertailukohta pitää hakea hääyöstä tai ensimmäisestä kerrastaan naisen kanssa.

Kuinka hyvin parittelijat sopivatkaan yhteen, löytävät saman rytmin ja ovat yhtä voimallista, jytkivää lihaa. Mustasukkaisuuden, peruuttamattomuuden, kuolemankauhun tunne on lähes sietämätön. Mies on lauennut, mutta jatkaa vaan. Mitään tällaista vaimo ei ole kokenut. Näin on nussittu alkuasukasnaisia yöllisissä heimojuhlissa, huoria laivoilla ja kasarmeilla, ei kotirouvia näiden omassa aviovuoteessaan. Mutta siinä onkin härkä, merestä noussut jumalolento, joka näin kunnioittaa arkista, matalaa majaamme.

Moi Nyt taidat olla pikkasen itsekäs, jos haluu saada on pakko antaa Meillä takana muutama kimppakokemus ja ne on kyllä olleet todella mahtavia. Kaikilla osapuolilla on ollu kivaa ja soitellaan muutenkin näin jälkeenpäin. Perusajatus on kai, että tämä ko. Miehenä tottakai nautin, kun saa olla kahden ihanan naisen kanssa samaa aikaan ja luvan kanssa.

Eniten kuitenkin nautintoa tuottaa, kun näkee oman vaimonsa nauttivan ja heittäytyvän täysillä mukaan vaikkapa bi-seksiin Ja mitä tohon vertailuun tulee, niin sen verran pitää olla itseluottamusta, ettei alennu moiseen. Jos olisikin pikkasen millipili, niin tikkaa sitten sen verran tiuhempaan, hih Itse asiassa, tarkalleen ottaen et vastannut kysymykseeni. Olin kiinnostunut tilanteesta, jossa sängyssä on yksi nainen ja useampi mies.

Sinun esimerkissäsi on yksi mies eli sinä ja sanoit nauttivasi tästä ja kaksi naista. Niin minäkin naisena nautin kahden miehen kanssa. Olin kiinnostunut siitä, mitä nämä heteromiehet kokevat jakaessaan saman naisen huomion.

Sinä pidit minua itsekkäänä, kun sanoin, että en halua muita naisia samoihin leikkeihin. Ymmärsin viestistäsi, että oma vaimosi ei mielestäsi ole itsekäs, koska hän hyväksyy toisen naisen. Meidän välillämme on erittäin merkittävä ero: Olisi mielenkiintoista kuulla, miten koet silloin, kun sängyssänne on vaimosi ja sinun lisäksesi muita miehiä? Siitä olen kiinnostunut olettaen, että olet hetero, ei bi.

Lisäksi tuo vertailukysymys siksi, että miesten itsetunto tuntuu olevan kiinni koosta ja seisokista. Siihen nähden kimppaleikit tuntuvat ristiriitaisilta. Naisen päässä pyörii kaikenlaista Hei utelias, tiedonjanoinen nainen kiva huomata, että joku silläkin puolella tätä asiaa pohtii.

Vaikuttaa siltä, että olet vieläpä naimisissa tai ainakin parisuhteessa, joten kysymys saa lisää painavuutta siitäkin. Itse olen naimissa oleva mies, ja myönnän että eräät ryhmäseksiin tai yhteisölliseen erotiikkaan liittyvät asetelmat minua kiehtovat. Kolme on minun lukuni, ja nimenomaan niin, että tämä kolmas pyörä olisi mies.

Siinä on mukana uteliaisuutta, tabujen rikkomisen riemua - kukapa meistä ei haluaisi joskus olla turvallisesti, ketään ja itseään loukkaamatta tuhma! Minä haluaisin, että vaimo olisi. Pettäisi luvalla, vaikka eihän se pettämistä olisi, mitä yhdessä ja yhteistuumin tekisimme. Tämän pitäisi ilman muuta perustua rakkauteen ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Mutta miten sellaisen asetelman voisi vaimolleen kuvailla, ehdottamisesta puhumattakaan. Annapa sinä nainen vihje. Tai kerro miten itse sellaiseen suhtautuisit.

Että miehesi tulisi hempeästi kuiskimaan korvaasi illan hämyssä, että mitä rakas tuumisit, jos hankkisimme sinulle sivumiehen ranskalaiseen tapaan, että voisit kokeilla rakastelua tosien miehen kanssa täällä meillä.

Että viedään lapset siksi ajaksi mummolaan ja sulatellaan kaikessa rauhassa kynttilöitä. Tehoaisiko tällainen puhe ollenkaan? Hei romanttinen mies heitit aikamoisen pähkinän. Ehdotan, että järjestät ensin romanttinen illan, jolloin viritytte kahden oloon. Kun aika on otollinen, vie keskustelu vähitellen seksiin.

Jos ette yleensä juttele pitämisistänne, niin keksi jokin aasin silta aikaisemmasta puheenaiheesta "tuli muuten mieleen tuosta äskeisestä" -tyyliin.

Tarkoituksena ei suinkaan ole nyt väittää, että meidän naisten tehtävänä olisi ainoastaan miellyttää miehiämme. Päin vastoin, kuten miesten kommenteistakin . huhtikuu Kun tulin nettiin äsken, huomasin että mies oli käynyt netissä sillä aikaa Itselle ei tulis mieleenkään moinen, ei yksinkertaisesti kiinnosta vieraat miehet! Meillä isännällä oli käytössä joku ranskan kielinen yhteisö ja seran hakua ja . Itsetyydytyksen ymmärrän, mutta miksi siihen vaaditaan vieraiden. Raskauden loppu metreillä sanoin, että nyt lupa vieraisiin on poistunut . Kyllä meillä jonkin verran harrastetaan seksiä joka tuntuu riittävän miehelle joka on Omasta kokemuksestani tiedän, että jos panettaa ihan hirveesti ja mies ei Kyllä itsetyydytys ja toisen helliminen pitäisi riittää. .. Lue asiantuntijan viisi vinkkiä!.

GAY SEKSIASENTOJA KUVINA POIKA NAI ÄITIÄ

Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Keskustelu24 Seksi Seksi miehen luvalla vieraisiin miehen luvalla vieraisiin Topaka Onko hienoa saada vaimo taipumaan omaan tahtoon Aikaisemminkin olin kyllä huomannut itsessäni merkkejä "aisuriudestani" kun entinen tyttöystäväni petti minua kahden eri miehen kanssa. Seksuaalisuudesta voi opetella nauttimaan, se ei ole enää pelkkää suoriutumista. Nämä alkoholijuomat tekevät eniten hallaa ihollesi Asiantuntijan mukaan punaviini on ihon kannalta kaikkein haitallisin vaihtoehto. Yhdyntää ei pidä ylikorostaa, vaan painottaa kosketuksen, hyväilyn ja lähellä olemiseen merkitystä tunteen ilmaisuun.

: Itsetyydytys homo vinkkejä miehille meislle vierasta luvalla

Homoseksuaaliseen livejasmim puhdas kalu Bi-vaimo eroottinen hieronta rovaniemi homoseksuaaliseen
PORNO RUS SHEMALE ON HOMO POIKA 885
Pikku meis homo seksiseuraa joensuu 61
OULU GAY SEKSI STRIPPARI POLTTAREIHIN 53

Itsetyydytys homo vinkkejä miehille meislle vierasta luvalla