Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu

Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni. Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni.

Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin. Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella.

Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja.

Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain. Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten. Tunsin hänen kätensä kyrvälläni ja taivas meinasi aueta, kun hän vatkasi esinahkaani kivikovan terskan päällä. Miken käsi otti nuoren pojan urheilullisen pakaran käteensä ja sormi hakeutui neitseelliselle peppureiälleni.

Sormi pyöri reiällä enkä vieläkään tiedä, mitä liukasta hän siihen laittoi. Se oli rasvaa, joka lämmitti vähän kuin tiikeribalsami, ei kuitenkaan niin vahvaa. Reikäni alkoi aueta ja Mike käänsi minut mutkalle, niin että peppuni oli kuin tarjottimella hänelle. Hän tuli sisääni millin kerrallaan varoen tarkasti, ettei minua satu yhtään. Hetken päästä tunsin hänen olevan jo aika syvällä.

Miken käsi hakeutui nännilleni ja nipisteli sitä ihanasti. Kyrpä pepussani liikkui hitaasti, eikä minua sattunut enää tippaakaan, vaan olin seitsemännessä taivaassa.

Kaluni seisoi ja sykki jalkojeni välissä. Ymmärsin nyt, miksi useat tytöt halusivat munaa peppuun, niin hyvältä se tuntui, kun alkuun oli päästy. Muutenkin suhtautumiseni homoihin muuttui puolessa tunnissa pakon sanelemana. Tuntui kuin Miken kyrpä olisi osunut johonkin pisteeseen pepussani, joka antoi aina orkkua muistuttavan sähköiskun ja limaa sinkosi kyrpäni reiästä lakanalle rytmikkäästi olematta siemensyöksy.

Miken käsi vatkasi kulliani osaavasti. Hän lopetti aina huomatessaan, että aloin laueta. Mike nopeutti panoaan pepussani ja otti kullinsa ulos. Hän siirtyi eteeni ja nosti jalkani hartioilleen ja tuli päälleni. Peppuni levisi aivan ammolleen hänelle ja paksu kyrpä työntyi nyt edestä sisääni. Jumalauta, mikä tunne, kun miehen pussit hakkaavat peppua ja limainen kyrpä kirnuaa reiässä. Mike alkoi kovan huohottamisen ja laukesi peppuuni sykkien ja sykkien ja sykkien.

Mike otti kullinsa ulos, painoi sisään, otti ulos ja painoi lopuksi pohjaan asti ja suuteli minua kiimaisena. Hän valui kroppaani pitkin alaspäin koko ajan suudellen eri paikkojani ja imaisi kyrpäni suuhunsa. Hän runkkasi sitä imiessään. Päästin pallini tyhjäksi hänen suuhunsa. Yhtään pisaraa ei jäänyt imemättä ja oloni oli kuin lottovoittajalla. Aina kun menen laivalle nyt vuosien jälkeen, niin arvatkaa, mikä muisto tulee mieleen. Enkä ajattele sitä mitenkään pahalla tai sairaana.

Tämä oli nuoren pojan matka Ruotsiin. Taitava homo hoiti iskemisen ja käytti rahatonta ja hytitöntä pentua hyväkseen. Niinhän siinä todellisuudessa kävi, turha muuta on väittää. Vaikka tekikin hyvää, vieläkin teki, kun kirjoitin. Onneksi silloin ei oltu HIV: Setä tarjosi yösijan minulle kun sitä kipeästi tarvitsin.

Tagit gay novelli gayseksiä homo Homo setä Paras homoseksi kokemus Peräreijän hyväilyä suuri ikäero tiukka peräreikä Vanha homomies. Eräretkellä osat — Kiimainen gaynovelli: Ihana kesäyö — Gaynovelli: Eräänä lämpimänä elokuun päivänä serkkupoika pyöräili naapuripaikkakunnalta vierailulle ja jäi …. Hätkähdin Miskan tekemään kysymykseen, niin joo, mitä sanoitkaan.

Hikoilet niin valtavasti, Miska kysyi uudelleen. Tunsin Miskan lujan otteen käsivarreesani noustessani seisomaan. Onnuin suihkuun ja näytin suojapussia jonka Miska ojensi minulle ja kumartui laittamaan sen kipsini suojaksi. Tajusin yhtäkkiä seisovani munasillani ja Miskan kyykkivän edessäni. Äskeiset ajatelmani palautuivat mieleeni ja katsoin salaa Miskaa. Hän oli todella kaunis nuoreksi mieheksi, hän näytti melko paljon tytöltä ja hämmästyin ajatuksiani. Mieleni teki koskettaa noita kauniita kasvoja, huulet miltei kuiskasivat suutelemaan niitä.

Outo tunne kiemurteli sisälläni ja minun oli pakko kääntää selkäni Miskalle etten olisi paljastanut sairaalloisia tunteitani tälle nuorukaiselle. Miska poistui suihkusta jättäen minut yksin mistä olin tyytyväinen. Pesin itseäni kuumalla ja kylmällä ja lopetin suihkun. Kuivatessani itseäni käteni kosketti elintäni jossa oli havaittavissa jännitettä. En ollut koskaan kuvitellutkaan tällaisia asioita ja siksi olin hämmennyksissä ajatuksistani.

Pyyhe lanteillani poistuin suihkusta ja menin makuuhuoneen kaapille josta etsin puhtaat boxerit jalkaani ja samoin puhtaan paidan. Kehoitin häntä ottamaan kaapista vaatteet, itse olin kokoa 54 ja Miska jotakin Hän tuli takaisin kalsareissani jotka olivat vain vähän liian suuret hänelle. Miska haki juotavaa meille jääkaapista ja istuin tuolilleni ja Miska haki tuolin istuen minua vastapäätä.

Hän näki pienen irvistyksen kasvoilani ja lupasi hieroa jalkaani. Tiesin että se olisi vain lihaskipua. Istuin rennosti tuolissani ja Miska istui nyt rahille nostaen jalkani syliinsä.

En uskonut hänen juurikaan osaavan tehdä mitään kivulle, mutta annoin hänen kuitenkin yrittää. Miska oli miellyttävän avulias.

Suljin silmäni ja Miskan sormet hieroivat reittäni, aluksi hellästi mutta sitten puristus koveni. Kosketus tuntui hyvältä ja nautin käsittelystä. Silmiini piirtyi kuva Miskasta ja koin miellyttävän tunteen nivusissani kasvavan. Hämmentyneenä avasin silmäni ja katsoin Miskaa silmiin. Hänen katseensa oli odottava, miltei kysyvä. Vaistomaisestí käteni kohosi ja pyyhkäisin Miskan poskea, se tuntui pehmeältä eikä siinä tuntunut parransängen aiheuttamaa karheutta lainkaan.

Upotin harallaan olevat sormeni paksuun ja nyt jo kuivuneeseen tukkaan. Miskan sormet kutittelivat reiteni sisäpintaa ja minulla oli liki täydellinen erektio.

Vedin Miskaa hiuksista lähemmäs kasvojani niin, että välillämme oli vain sormenlevyinen rako. Nuo kauniit tyttömaiset kasvot vetivät minua puoleensa kuin magneetti. Mieleni teki painaa huuleni kiinni noihin raollaan oleviin huuliin, halusin upottaa hampaani kaulaan ja purra kuin raateleva eläin. Tuntui kuin Miska olisi odottanut minun tekevän ratkaisuni, hänen huulillaan oli kaunis tyttömainen hymy kuin lupauksena jostain..

Järkyttyneenä tajusin mitä olin tekemässä ja irrotin otteeni hiuksista ja painoin katseeni alas. Olin ollut sekaantumassa mieheen, se oli ollut minulle aina vastenmielinen ajatuskin, mutta nyt..

Ilta tuntui tuskallisen pitkältä. Mietin tilannetta ja suhtautumistani Miskaan ja yritin löytää kielteisiä piirteitä hänestä. Mutta Miskan kauniit kasvot näkyivät kasvoillani. Aamulla heräsin nyt onneksi viileämpään huoneeseen. Olin nukkunut olohuoneessa olevalla sohvalla. Päivän mittaan kävin kamppailua itseni kanssa, halusin tavata Miskan uudelleen.

Muutaman kerran minulla oli puhelin kädessäni, mutta luovuin ajatuksesta. Viimein iltapäivällä soitin Miskalle ja pyysin häntä käymään luonani, hän sanoi harkitsevansa. Hätkähdin myöhemmin ovikellon kilahdukseen ja avattuani oven sen takana olivatkin siskoni ja hänen miehensä. En olisi nyt heitä toivonut vieraakseni, mutta enhän voinut olla töykeäkään sillä siskoni oli auttanut minua paljon asioitteni hoidossa viime aikoina.

Istuimme nyt viileän mukavassa olohuoneessa, kun ovikello soi taas. Kuulin Miskan äänen ovelta ja Maija pyysi häntä tulemaan peremmälle. Esittelin Miskan työkaverikseni ja Maija haki hänellekin juotavaa joka näkyi kelpaavan kaikille johtuen tästä helteestä.

Yritin välttää katsekontaktia Miskaan vaivoin siinä onnistuenkin. Maija oli tuonut olohuoneeseen pikkusuolaista ja joitakin levitteitä jotka näyttivät pehmenevän huoneen nurkassa olevasta jäähdyttimestä huolimatta. Jonkin ajan kuluttua sisareni ja hänen miehensä alkoivat tehdä lähtöä ja sisareni aikoi siivota pöydän, mutta Miska kertoi tekevänsä sen ja popsi nytkin suolakeksiä suuhunsa.

Saattelin vieraani ulos ja suljin oven. Katsoin olohuoneeseen jäänyttä Miskaa tunnekuohun vallassa, hän näytti aivan normaalilta istuessan sohvalla tyhjentäessään lasia huurteisesta juomasta. Istuin Miskan viereen ja kosketin hänen kättään puristaen sitä kevyesti. Miska käntyi puoleeni kasvoillaan kysyvä ilme. Miskalla oli sininen pikeepaita jonka napit olivat auki, vein käteni paidan kaulukselle.

Nopealla liikkeellä repäisin paidan halki. Miskan sileä karvaton rintakehä paljastui edessäni. Miehen jolla on noin kauniit kasvot ei saisi olla mies ajattelin painaessani huuleni Miskan siroille huulille. Sormeni painuivat Miskan paksuihin hiuksiin ja painoin hänen kasvojaan itseäni vasten. Sormeni puristeli hänen rintakehäänsä ja pieniä nännejä jotka olivat kovettuneet.

Vatsa tuntui kiinteän pehmeältä. Miskan tummat silmät olivat avoinna suudelmani aikana, hän vastasi suudelmaani avaten huuliaan ja pyörittäen kieltään huuliani ja kieltäni vasten. Miskan kaunis suu kaartui hymyyn. En saanut häneltä vastausta. Painoin Miskan selälleen ja suutelin hänen vatsaansa ja käteni repi auki hänen sortsejaan jotka sain nopeasti lattialle.

Pienet valkoiset alushousut jäivät puolittain jalkaan peittäen hänen peniksensä joka oli puolikovana. Ujutin käteni alushousuihin ja tunsin Miskan peniksen painuvan kämmentäni vasten. Se alkoi kovettumaan ja samettisen pehmeä nahka lämmitti kättäni. Oli outo tuntemus pitää miehen elintä kädessään. Puristelin ja vetelin melkoisen jäykkänä olevaa penistä joka oli edelleen ahtaiksi käyneissä housuissa silmiltäni piilossa. Katsoin Miskaa silmiin ja runkkailin hänen penistään, mutta jälleen tuo hiljaisuus ja kaunis hymy oli vain vastauksena.

Pujottelin housut nilkkoihin josta ne putosivat lattialle. Vein kasvoni kiinni Miskan penikseen, se oli mukavan kokoinen, veri oli pakkautunut terskan kärkeen ja se suorastaan kiilsi.

Terska oli suippokärkinen ja näin kiiltävän pisaran virtsajohtimen päässä. Varsi oli tummanruskea ja esinahka valui taakse vähän auttaessani. En voinut enää vastustaa haluani ja suljin silmäni samalla, kun painoin suuni tuon leveän punaisen peniksen kärjen ympärille. Penis maistui ja tuoksui puhtaalta, ohjasin kädelläni peniksen suuhuni niin syvälle kuin se vain meni. Sormeni haroivat tummaa karvoitusta Miskan peniksen ympärillä ja toisella kädellä ohjasin penistä suussani.

Kivekset olivat kutistuneet pieniksi ja niissä tuntuvat ja näkyvät karvat erottuivat selkeästi puristellessani näitä pieniä palluroita kiihkeästi. Miskan penis liikkui suussani ja yritin rauhallisesti pyörittää kieltäni terskan ympärillä. Tuntui nautittavalta saada imeä voimakasta penistä, saada tuntea sen tunkeutuvan syvälle nieluun saakka. Yllätyin, kun tunsin suussani ensimmäiset pisarat Miskan spermasta. Miska suolsi spermaa suuhuni jota tuli paljon.

Osaa nielin, mutta paljon valuis suupielistäni Miskan nivusiin. Miska oli lauennut suuhuni eleettömästi, hänellä oli täytynyt olla voimakas kiima, kun oli näin lyhyen leikin jälkeen purkautunut. Nostin suuni irti Miskan pehmenevästä peniksestä ja katsoin Miskaa. Hänen silmänsä olivat suljettuina, mutta suu oli jälleen kaareutunut hymyyn.

Riisuin itseltäni housut ja käänsin Miskan vatsalleen. Nostin pepun ylös ja suutelin pakaroita. Miskan iho oli tummemmpaa kuin meillä suomalaisten jälkeläisillä.

Peräaukko oli kauniin punertava ja siisti, sen ympärillä oli tummaa ruskehtavaa limakalvoa ja minun oli pakko saada tuntea tuon alueen maku suussani. Varovasti huuleni kosketti pyöreää jännittynyttä lihasta, pyyhkäisin sitä kostealla kielelläni. Sain suuhuni kevyttä hapanta makua ja hien tuoksua leijui sieraimiini, mutta Miskan oli täytynyt käydä suihkussa ennen luokseni tuloa, niin puhtaalta hän tuoksui.

...

: Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu

Paras suihinotto ilmaiset seksi homo videot Tuntui kuin Miska olisi odottanut minun tekevän ratkaisuni, hänen huulillaan oli kaunis tyttömainen hymy kuin lupauksena jostain. Tämä tapaus oli kultaista seitsemänkymmentäluvun alkua, joten laivoillakaan ei silloin ollut ikärajaa. Istuimme nyt viileän mukavassa olohuoneessa, kun ovikello soi taas. Miskan sileä karvaton rintakehä paljastui edessäni. Työnnyin nyt uudelleen Miskan suoleen, se oli nyt liukkaampi ja tein kiihkeitä työntöjä Miskaan.
Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu Saatuani oven auki näin vain varastoa pyörittävän kesälomittajan nauravat kasvot. Hetken mielijohteesta kiedoin käteni Miskan kaulaan ja vedin hänet puoleeni. Venäjän porno treffit turku, Cerwin vega kaiuttimet escort girls in helsinki. Kuuma kesä ja tunsin sen tuskan jonka lämpö minulle aiheutti. On niin pitkä aika kun oon viimeksi päässyt näin nuoren herkun kimppuun, tiedä vaikka tykkäisit kahdesta vanhasta sarvesta.
Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu 372
HOMOSEKSUAALISEEN SEX ILMAINEN ITSETYYDYTYS FOORUMI 993

Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu

Mutta kaikki ei todella mene huolella laadittujen suunnitelmien mukaan. Olin ollut kaksi viikkoa sitten pyöräilemässä ja nuori, juuri ajokortin saanut tyttö oli ajanut päälleni. Seurauksena sääriluun murtuminen ja polveen asti ulottuva kipsi, joka vaikeutti liikkumista melkoisesti. Juhannuksen jälkeen alkanut helle teki kiusaa kipsin alla piilossa olevalle säärelleni.

Kipsin alla oli kova kutina ja tuntui kuin tuhat muurahaista olisi kävellyt jossakin kipsin alla ristiin rastiin. Olin tilannut jäähdyttimen joka tuotaisiin minulle iltapäivällä. Mutta tämä lämpö ja hiki oli kiusallista.

Hiki virtasi iholla vaikka en liikahtanutkaan. Töistä oli porukkaa luvannut tulla käymään iltasella, mutta aavistelin, että pojat olivat kyllä lomatunnelmissa ja heitä veti kesäloman tarve mökeilleen. Tehtaamme suljettaisiin, ja ainoastaan varasto olisi töissä pienellä miehityksellä hoidellen tilauksia ja lähetyksiä osittain kesälomittajien voimin.

Asuin rivitalokolmiossa jonka olin ostanut avioeroni jälkeen, tässä oli minulle tilaa liikaakin, mutta olin saanut tämän kohtalaisen edullisesti. Olihan tässä tilaa jos poikani tai tyttäreni joskus yöpyisivät. Olimme myyneet omakotitalomme ja rahat olimme jakaneet tasan ex-vaimoni kanssa kohtuullisen sopuisasti, lapsemme olivat jo opiskelemassa ja elivät omaa elämäänsä. Oli niin lämmin, että olin vain löysissä sortseissani ja t-paidassa.

Kopistelin kyynärsauvojen avulla keittiöön jääkaapille juomaan ja katsoin kelloa joka oli jo puoli viisi. Samassa soi ovikello ja klinkkasin avaamaan ovea. Tilaamani jäähdytin tuotiin, nuori poika hikeä valuen laittoi laatikon eteiseen. Pyysin poikaa tuomaan sen peremmälle ja kytkemään päälle, mutta ei puhettakaan. Kuittaus lähetyslistaan ja kaveri poistui. Manasin hetken, mutta en minä voinut asialle mitään. En pystynyt kantamaan laitetta olohuoneeseen jonne siskoni oli laittanut minulle tuolin jossa istuskelin.

Kirotessani huonoa tuuriani ovikello soi taas. Saatuani oven auki näin vain varastoa pyörittävän kesälomittajan nauravat kasvot. Iloisen näköinen kaveri oli Miska joka oli töissä jo toista kesää meillä. Hän opiskeli logistiikkaa ja hänellä oli homma hyvin hanskassa varaston suhteen. Hän ojensi sisään päästyään minulle ison pullon kullankeltaista juotavaa.

Klinkkasin Miskan perässä olohuoneeseen hänen laittaessaan pullon lasioven taakse kaappiin. Miskallakin oli sortsit jalassa ja kenkänsä hän oli potkaissut eteisen nurkkaan ja kumartui ilmanjäähdyttimen puoleen.

Miska purki laitteen pakkauksesta ja luki vähän aikaa käyttöohjetta ja kytki laitteen pistorasiaan. Pian laite sammui ja Miska katsoi minua ihmeissään. Miska oli innokas auttamaan ja annettuani hänelle autotallin avaimet hän kävi hakemassa jatkoroikan. Pian huoneeseen alkoi virrata viileää ilmaa. Miska sääti lämmön Istuin tuolilleni ja nostin jalkani pienelle rahille joka oli nojatuolin edessä.

Nousin tuoliltani ja näytin hänelle paikat ja ojensin hänelle pyyhkeen. Istuin takaisin tuoliini ja nostin nyt särkevän jalan takaisin rahille. Istuin siinä irvistellen ja naputtelin jalkaani Miskan tullessa suihkusta pyyhe lanteillaan. Katsoessani Miskaa totesi hänen olevan kuin nukke, hänellä oli yllättävän kauniit kasvonpiirteet.

Lähes pikimusta tukka oli paksu ja melko pitkä, nyt kosteana se oli päätä myöten kammattunakin paksun näköinen. Miskalla oli äitinsä japanilaista alkuperää olevat piirteet, silmät olivat aavistuksen vinot, mutta jotenkin kauniilla tavalla. Kulmakarvat olivat nekin mustat ja kauniin tasamuotoiset tummanruskeitten tai kenties mustien silmien yläpuolella.

Suu oli liian siro miehen suuksi, huulet olivat kapeat mutta niistä huokui päättäväisyyttä Miskan supistaessa ne suipoksi keskittyessään niinkuin äskenkin. Miskan rintakehä oli paljas karvoituksesta ja litteä vatsa oli kuin nuoren adoniksen. Nuorihan Miska olikin, mitä lie muistaakseni.

Hätkähdin Miskan tekemään kysymykseen, niin joo, mitä sanoitkaan. Hikoilet niin valtavasti, Miska kysyi uudelleen. Tunsin Miskan lujan otteen käsivarreesani noustessani seisomaan. Onnuin suihkuun ja näytin suojapussia jonka Miska ojensi minulle ja kumartui laittamaan sen kipsini suojaksi. Tajusin yhtäkkiä seisovani munasillani ja Miskan kyykkivän edessäni. Äskeiset ajatelmani palautuivat mieleeni ja katsoin salaa Miskaa.

Hän oli todella kaunis nuoreksi mieheksi, hän näytti melko paljon tytöltä ja hämmästyin ajatuksiani. Mieleni teki koskettaa noita kauniita kasvoja, huulet miltei kuiskasivat suutelemaan niitä.

Outo tunne kiemurteli sisälläni ja minun oli pakko kääntää selkäni Miskalle etten olisi paljastanut sairaalloisia tunteitani tälle nuorukaiselle. Miska poistui suihkusta jättäen minut yksin mistä olin tyytyväinen. Pesin itseäni kuumalla ja kylmällä ja lopetin suihkun. Kuivatessani itseäni käteni kosketti elintäni jossa oli havaittavissa jännitettä. En ollut koskaan kuvitellutkaan tällaisia asioita ja siksi olin hämmennyksissä ajatuksistani.

Pyyhe lanteillani poistuin suihkusta ja menin makuuhuoneen kaapille josta etsin puhtaat boxerit jalkaani ja samoin puhtaan paidan. Kehoitin häntä ottamaan kaapista vaatteet, itse olin kokoa 54 ja Miska jotakin Hän tuli takaisin kalsareissani jotka olivat vain vähän liian suuret hänelle. Miska haki juotavaa meille jääkaapista ja istuin tuolilleni ja Miska haki tuolin istuen minua vastapäätä.

Hän näki pienen irvistyksen kasvoilani ja lupasi hieroa jalkaani. Tiesin että se olisi vain lihaskipua. Istuin rennosti tuolissani ja Miska istui nyt rahille nostaen jalkani syliinsä.

En uskonut hänen juurikaan osaavan tehdä mitään kivulle, mutta annoin hänen kuitenkin yrittää. Miska oli miellyttävän avulias. Suljin silmäni ja Miskan sormet hieroivat reittäni, aluksi hellästi mutta sitten puristus koveni. Kosketus tuntui hyvältä ja nautin käsittelystä. Silmiini piirtyi kuva Miskasta ja koin miellyttävän tunteen nivusissani kasvavan. Hämmentyneenä avasin silmäni ja katsoin Miskaa silmiin.

Hänen katseensa oli odottava, miltei kysyvä. Vaistomaisestí käteni kohosi ja pyyhkäisin Miskan poskea, se tuntui pehmeältä eikä siinä tuntunut parransängen aiheuttamaa karheutta lainkaan. Upotin harallaan olevat sormeni paksuun ja nyt jo kuivuneeseen tukkaan. Miskan sormet kutittelivat reiteni sisäpintaa ja minulla oli liki täydellinen erektio. Vedin Miskaa hiuksista lähemmäs kasvojani niin, että välillämme oli vain sormenlevyinen rako.

Nuo kauniit tyttömaiset kasvot vetivät minua puoleensa kuin magneetti. Mieleni teki painaa huuleni kiinni noihin raollaan oleviin huuliin, halusin upottaa hampaani kaulaan ja purra kuin raateleva eläin. Tuntui kuin Miska olisi odottanut minun tekevän ratkaisuni, hänen huulillaan oli kaunis tyttömainen hymy kuin lupauksena jostain.. Järkyttyneenä tajusin mitä olin tekemässä ja irrotin otteeni hiuksista ja painoin katseeni alas.

Olin ollut sekaantumassa mieheen, se oli ollut minulle aina vastenmielinen ajatuskin, mutta nyt.. Ilta tuntui tuskallisen pitkältä. Mietin tilannetta ja suhtautumistani Miskaan ja yritin löytää kielteisiä piirteitä hänestä. Mutta Miskan kauniit kasvot näkyivät kasvoillani. Aamulla heräsin nyt onneksi viileämpään huoneeseen. Olin nukkunut olohuoneessa olevalla sohvalla. Päivän mittaan kävin kamppailua itseni kanssa, halusin tavata Miskan uudelleen. Muutaman kerran minulla oli puhelin kädessäni, mutta luovuin ajatuksesta.

Viimein iltapäivällä soitin Miskalle ja pyysin häntä käymään luonani, hän sanoi harkitsevansa. Hätkähdin myöhemmin ovikellon kilahdukseen ja avattuani oven sen takana olivatkin siskoni ja hänen miehensä. En olisi nyt heitä toivonut vieraakseni, mutta enhän voinut olla töykeäkään sillä siskoni oli auttanut minua paljon asioitteni hoidossa viime aikoina. Istuimme nyt viileän mukavassa olohuoneessa, kun ovikello soi taas.

Kuulin Miskan äänen ovelta ja Maija pyysi häntä tulemaan peremmälle. Esittelin Miskan työkaverikseni ja Maija haki hänellekin juotavaa joka näkyi kelpaavan kaikille johtuen tästä helteestä. Yritin välttää katsekontaktia Miskaan vaivoin siinä onnistuenkin. Maija oli tuonut olohuoneeseen pikkusuolaista ja joitakin levitteitä jotka näyttivät pehmenevän huoneen nurkassa olevasta jäähdyttimestä huolimatta. Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani.

Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan.

En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi. Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta. Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni.

Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin.

Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan.

Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni. Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin.

Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella.

Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja. Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain. Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten. Tunsin hänen kätensä kyrvälläni ja taivas meinasi aueta, kun hän vatkasi esinahkaani kivikovan terskan päällä.

Miken käsi otti nuoren pojan urheilullisen pakaran käteensä ja sormi hakeutui neitseelliselle peppureiälleni. Sormi pyöri reiällä enkä vieläkään tiedä, mitä liukasta hän siihen laittoi.

Se oli rasvaa, joka lämmitti vähän kuin tiikeribalsami, ei kuitenkaan niin vahvaa. Reikäni alkoi aueta ja Mike käänsi minut mutkalle, niin että peppuni oli kuin tarjottimella hänelle. Hän tuli sisääni millin kerrallaan varoen tarkasti, ettei minua satu yhtään. Hetken päästä tunsin hänen olevan jo aika syvällä. Miken käsi hakeutui nännilleni ja nipisteli sitä ihanasti.

Kyrpä pepussani liikkui hitaasti, eikä minua sattunut enää tippaakaan, vaan olin seitsemännessä taivaassa.

Kaluni seisoi ja sykki jalkojeni välissä. Ymmärsin nyt, miksi useat tytöt halusivat munaa peppuun, niin hyvältä se tuntui, kun alkuun oli päästy. Muutenkin suhtautumiseni homoihin muuttui puolessa tunnissa pakon sanelemana. Tuntui kuin Miken kyrpä olisi osunut johonkin pisteeseen pepussani, joka antoi aina orkkua muistuttavan sähköiskun ja limaa sinkosi kyrpäni reiästä lakanalle rytmikkäästi olematta siemensyöksy. Miken käsi vatkasi kulliani osaavasti. Hän lopetti aina huomatessaan, että aloin laueta.

Mike nopeutti panoaan pepussani ja otti kullinsa ulos. Hän siirtyi eteeni ja nosti jalkani hartioilleen ja tuli päälleni. Peppuni levisi aivan ammolleen hänelle ja paksu kyrpä työntyi nyt edestä sisääni. Jumalauta, mikä tunne, kun miehen pussit hakkaavat peppua ja limainen kyrpä kirnuaa reiässä. Mike alkoi kovan huohottamisen ja laukesi peppuuni sykkien ja sykkien ja sykkien. Mike otti kullinsa ulos, painoi sisään, otti ulos ja painoi lopuksi pohjaan asti ja suuteli minua kiimaisena. Hän valui kroppaani pitkin alaspäin koko ajan suudellen eri paikkojani ja imaisi kyrpäni suuhunsa.

Taitava homo hoiti iskemisen ja käytti rahatonta ja hytitöntä pentua hyväkseen. Jos kaikki olisi mennyt normaalisti, minä olisin nyt kesälomalla ja purjehtimassa kaverini kanssa kohti Ruotsin etelärannikkoa ja sieltä sitten Tanskaan. En pystynyt kantamaan laitetta olohuoneeseen jonne siskoni oli laittanut minulle tuolin jossa istuskelin. Veikon paksun kyrvän jälkeen luulin ettei mikään tuntuisi enää, mutta Einon kulli oli pitkä ja käyrä, se hieroi nussimisesta hellää pilluani just oikein ja kun Eino vielä laski sormensa klitokselleni ja hieroi niin mä tunsin miten orkku alkoi kehittymään. Sisälle päästyä miehet laski mut huoneeni pöydälle ja veti bikinien alaosankin pois ja ennen kuin ehdin sanomaan mitään, Eino oli jo maistelemassa mun pillua. Hätkähdin Miskan tekemään kysymykseen, niin joo, mitä sanoitkaan. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään.

Seksinovellit raiskaus homo paksu kalu