Läski homoseksuaaliseen kalu iskuri netti

Oli kesäkuun puoliväli ja juhannus tulollaan, säät suosivat ja saunamökkihän pysyi turhankin lämpimänä löylyttelyn ansiosta. Yllättäen mökille porhalsi vanhalla Saabillaan setämieheni esikoinen eli serkkuni Hannu. Hän lähenteli iältään kolmeakymmentä, koska oli syntynyt aivan luvun alussa.

Setämies ja vaimonsa heti ihmettelemään, miten Hannu ilmoittelematta ilmestyi mökille ja jätti Katjan yksin vauvan kanssa. Serkkupojasta oli nähkääs tullut isä ihan vastikään, sillä tenava ei tainnut olla vielä kuukaudenkaan ikäinen silloin. Hannu mutisi vanhemmilleen jotenkin näin, että saahan sitä nyt mieskin edes viikonlopun pitää lomaa, kun on korjaamolla paiskinut töitä otsa hiessä. Mieti sä, Juha, pari kertaa, ennen kuin alat panna pentua alulle.

Olemme molemmat lapsirakkaita ja lapsissahan se suvun ja elämän jatkuvuus on. Enkä minä noista serkkupojan väsyneistä sanoista säikähtänyt ja alkanut miettiä tulevaisuutta uudelleen. Hyvin tuo näkyy itsekin tulleen jälkikasvunsa kanssa toimeen, jota on tähän päivään mennessä ilmestynyt jo ainakin neljä kappaletta, ne tiedossa olevat. Joten on siinä öisin muutakin tehty kuin valvottu äreänä ja kuunneltu jatkuvaa kitinää.

Tuolloin kesäkuisena iltana Hannu oli kuitenkin harvinaisen vittuuntunut. Hän vetäisi paidan päältään ja kaivoi heti jääkaapista isänsä tuomia oluttölkkejä janojuomakseen. Minä en ole koskaan ollut oluen perään, mitä nyt joskus seuran vuoksi saatan yhden tai kaksi vähän pitkin hampain siemailla. Tietyt siiderit ja jotkut muut väkevämmät maistuvat paremmin, mutta yleensä kohtuudella ja melko harvoin kuitenkin.

Näki serkkupoika Hannustakin jo siinä vaiheessa, että ei oluen kittaaminen kropallekaan hyvää tehnyt. Melkoinen kaljamaha hänelle oli jo siinä vaiheessa kasvanut ja muutenkin oli poika tanakoitunut sitten viime näkemän, posketkin olivat paksuuntuneet. Ei häntä sentään läskiksi voinut nimittää, sillä lihasmassaa löytyi kuitenkin reilusti.

Äitinsä alkoi motkottaa mökin pihalla, kun Hannu avasi kolmannen tölkin peräjälkeen. Kyllähän siinä väkisinkin leppoisa kesäillan tunnelma kärsi. Ei kuulunut enää linnunlaulua eikä juttu luistanut kevyenä keneltäkään. Jossain vaiheessa panin merkille, että tyttöystävääni kiinnosti Hannun paidaton ylävartalo.

Hän näytti vilkuilevan tätä vaivihkaa kerran jos toisenkin, vaikka esitti välillä järvelle katselevaa tai luontoa tarkkailevaa perhetyttöä, joka ei ronskista paidan riisumisesta muka olisi välittänyt. Itse en ole koskaan tohtinut oleskella ilman paitaa perhepiirissä tai muutenkaan naisia sisältävässä joukossa. Uimaranta on tietysti asia erikseen. Miesporukalla saunailloissahan se on ihan luontevaa. Mutta Hannua ei näyttänyt haittavaan vähääkään, että minunkin nuori kihlattuni oli läsnä.

Hän vain kumosi tölkistä olutta kurkkuunsa ja päästi välillä kuuluvan röyhtäisyn. Punaruskea tukka oli väsätty geelillä kuntoon ja tehty eteen pieni hyppyri. Itse pidin aika lailla samaa hiustyyliä siihen aikaan. Hannu ei ollut vielä ollenkaan saanut rusketusta, päinvastoin hän oli yllättävänkin vaalea iholtaan.

Leuassa oli partarantu pystysuorana viivana. Keskellä rintaa oli jonkinmoista tummaa karvasyheröä, sitten karvoitus katkesi ja jatkui vasta navan seutuvilla tummana. Kaikista ärsyttävin minusta oli jotenkin tuo viivaparta. Kuin joku machon merkki. Se tuli koko ajan silmilleni, kun satuin vilkaisemaan ryypiskelevää serkkupoikaa. Eipä siinä liiemmälti juteltu. Sitten setämies sanoi, että nyt on sauna jo lämmin, naiset ensin sinne. Vaikka vaimoni oli siihen aikaan vielä ujohko tyttöystävä, suostui hänkin kuuliaisesti astelemaan saunaan puolitutun setäni vaimon ja nuoren serkkutyttöni kanssa.

Siinä oli naisväkeä kolmelta eri vuosikymmeneltä. Rinnatkin olivat jokaisella senmukaiset. Setämiehen muijalla ne jo roikkuivat parhaat päivänsä nähneinä ja monta lasta imettäneinä.

Vähän kuivakoiksi olivat kieltämättä käyneet, vaikka teinivuosinani olin niiden pulskeutta ihaillut ja salaa vedellyt käteen niitä ajatellen. Serkkutytöllä tissit olivat jokin aika sitten puhjenneet törröttämään pystyyn ja odottivat vielä rasvaisempaa täyttymystään. Sen verran vedän tässä kotiinpäin, että omalla tyttöystävälläni ja tulevalla vaimollani oli näistä kolmesta kaikkein kauneimmat ja haluttavimmat tissit. Ne olivat sopusuhtaiset ja riittävän muodokkaat.

Niiden päälle sai hyvin kourat kupille ja vielä pursui ylikin. Pehmeät ja vielä jollakin lailla tyttömäiset olivat puristella ja hieroskella.

Eihän niillä ollut ketään imetettykään, muita kuin meitä poikaystäviä kuumina hetkinä. Kai me kaikki nuoremmat miehet olisimme halunneet jäädä mökkipihalle istuskelemaan ja odottelemaan, missä asuissa naiset tulisivat saunasta jäähylle. Mutta setämies oli sen verran hienotunteinen, että komensi meidät kaikki mukaansa saunavihtoja tekemään. Hän sanoi tehneensä itse naisille vihdat, mutta me olimme kuulemma jo jokainen niin isoja poikia, että saisimme tehdä omamme itse. Nuorempi serkkupoika totteli isäänsä saman tien, vaikka naamasta näkikin, että sitä vitutti, kun ei nähnyt naisista paljasta pintaa.

Hannu hörppi edelleen olutta, ties monettako tölkkiä, jolloin setäukko jo hermostui ja komentaen tempaisi tätä tuolista ylös. Hannu kaatoi viimeiset pisarat kitaansa, heitti purkin roskiksen viereen nurmikolle ja lähti talsimaan mukaamme mökin toiselle puolelle. Siellä kasvoi hyviä saunavihtakoivuja.

Mutta eipä sinne asti saunakaan laitureineen näkynyt. Naiset saivat saunoa ja pulikoida rauhassa, sillä setäukko paimensi meidät nuorempansa sen jälkeen hetkeksi mökkiin, kun meistä jokainen oli saanut sitaistua vihdan itselleen.

Kolme löylypuhdasta naista tuli pukeutuneina ja pyyhkeet turbaaneiksi hiuksilleen sidottuina mökin ovesta sisään. Tyttöystäväni antoi minulle pusun poskelle ja näytti iloiselta. Huomaamattomasti hieraisin hänen keinuvaa pyllyään, kun rupesi mukavasti panettamaaan - taas kerran. Täytyy sanoa, että olimme paneskelleet kuin kiimaiset kanit sen pari päivää ympäri mökin pihapiiriä, ennen kuin setämiehen sakki oli tullut pilaamaan seksilomamme.

Mökillä luonnonhelmassa ja vapaudessa sitä hormonitkin hyrräävät toisinaan enemmän kuin kaupungissa arkisisissa ympyröissä. Ja sitten oli vielä sekin seikka, jota odotin vesi kielellä malttamattomana.

Pian saisimme olla paljaaltaan. Mutta vielä piti odotella ja käyttää kärsimättömästi kondomeja, koska tyttöystäväni oli vasta ennen lomaa hankkinut e-pillerit, eikä niiden hormonaalinen vaikutus ollut päässyt läheskään täyteen tehoonsa.

Jos joku mies väittää, ettei katsele uteliaisuuttaan toisten lajitovereidensa sukuvarustuksia, hän valehtelee. Olkoon siinä sitten bi-henkeä pelissä taikka ei. Tai sitten se on kilpailuhenkeä ja sukuviettiin liittyvää urostelua. Kyllä joka äijäporukassa tiedetään, kenellä on muhkein, kenellä pisin, kenellä verisuonikkain tai minkäkinlainen kalu. Muistan alkaneeni pistää nämä asiat merkille jo pikkupoikana. Ensin katselin luonnollisesti isääni, mutta aina tilaisuuden tullen muitakin aikuisia miehiä, tein mielessäni vertailuja ja päätelmiä.

Niin kuin teen vieläkin. Voin täysin rehellisesti sanoa olevani kiinnostunut muiden miesten sukuelimistä, mutta en himoitse niitä homoseksuaalin tavoin enkä haaveile missään muodossa anaaliseksistä. Siinä kohdassa menee raja. Edes oman vaimoni anaalia en ole koskaan viehtynyt hyväilemään saati panemaan, vaikka hänellä pieni ja siro peppureikä onkin. Nytkin pistelin parhaan kykyni mukaan merkille sukulaismiesten munavarustuksia kuitenkin luontevaa saunojaa näytellen.

Setäukon kelli pusseineen oli toki minulle tuttu jo pikkupojasta asti. Siitä huolimatta, että hän ja isäni ovat veljeksiä ja syntyneet peräkkäin, heillä on eri kaliiberiset pippelit.

Isälläni on enemmän paksuutta, sedällä on ohuempi ja lyhyempi peli ja kulmikkaampi terska nahan alla. Munakarvoiltaankin isäni ja minä olemme hiukan tummempia kuin setämies. Nuori serkkupoika oli miehistynyt kovasti viime yhteissaunomisemme.

Karvaa puski nyt esille vähän joka puolelta, nännien ympäriltäkin. Hänen pippelinsä roikkui jo karvapöheiköstään pitkänä arvatenkin naisia kohti ja kurkottelevana kuin utelias tutkimusmatkailija, mutta oli silti vielä poikamaisen vaalea ja kokematon.

Pallitkin pojalla olivat tulleet enemmän esille ja varmastikin tahkosivat taukoamatta siittiöitä testosteronimyrkyssä. Hieno juttu, olin iloinen pojan puolesta. Serkkupoika Hannua arvioin nyt uudessa mielessä. Hänhän oli päässyt käyttämään vehkeitään tositoimissa, kun oli tökännyt naisensa paksuksi. Vaikka sitten vahingossa, mutta kuitenkin oli. Punaruskea tukka oli tietysti värjätty. Munakarvoiltaan Hannu oli tummahkonruskea, tummempi kuin isänsä ja veljensä.

Itse mulkku oli varsinainen mötkelö. Se oli paljon paksumpi kuin isällään, mutta olihan Hannu lihonut muutenkin tanakammaksi kuin setäukko. Hannun sukuvehje oli enemmänkin samaa mallia kuin isälläni ja minulla, meillä kun on tasapaksumpaa ja ruskehtavaa lajia. Mutta Hannulla näytti paksuutta olevan lepotilassa vielä meitäkin enemmän. Pallit eivät juurikaan roikkuneet. Niitä voisi kuvailla parhaiten nimityksellä nyytit. Vertailin mielessäni kivesten kokoa omiini ja tulin siihen lopputulokseen, että Hannulla oli hiukan isommat kuin itselläni.

Myöskin isommat kuin isällään ja veljellään, melko samankokoiset kuin minun isälläni. Ne pullottivat punakoina munan alla ja nostivat itse vehkeen kaarelle. Liian kauan ei sopinut vilkuilla. Oli kyyristyttävä sedän heittämän löylyn alla ja alettava vihtoa itseään oikein kunnolla. Peräkanaa juostiin löylyistä munat heiluen laiturille ja siitä uimaan.

Nuorempi serkkupoika poukkasi oikein pää edellä veteen, sukelsi ja nousi naureskellen pintaan. Hannukin oli paremmalla tuulella, vaikka vähän hirvitti, että se menee hukkumaan humalapäissään rantaveteen. Hannu ei kuitenkaan ruvennut edes uimaan vaan laskeutui veteen, mutta käveli pohjaa myöten valellen leveän rintansa märäksi ja nousi sitten takaisin laiturille.

Tällainen alaston kirmailu poikien kesken aikuisenakin nostattaa ainakin minussa suurta hilpeyttä pintaan. Sellaisina hetkinä ei vituta mikään.

Olin itse jo peseytynyt ja istuin jäähdyttelemässä saunakamarin penkillä. Hannu tuli höyryten ulos löylyhuoneesta eikä tietenkään millään lailla peitellyt heiluvia muniaan. Pulleat nyytit pötkylän alla punersivat entistä enemmän purppuraisesti saatuaan kuumaa. Siitä ne menivät ihan silmieni ohitse.

Tunsin vatsanpohjassa oudon, nopean kutkan ja huomasin ajattelevani, että mitähän kihlattu tyttöystäväni moisesta serkunköriläästä ilkosillaan ajattelisi.

Hän kun onnistui näkemään vain yläosan, mutta minä olin nähnyt loputkin, nuo kymmenisen kuukautta sitten lapsen siittäneen äijän toimivat komeat sukua jatkaneet vehkeet. Se perkele oli kyykistynyt etsimään isäukkonsa viimeisiä saunaoluita penkin alta roskiksen vierestä ja tavoittanut paksuihin sormiinsa yhden käytetyistä kondomeistamme.

Tuskin Hannu olisi selvinpäin ollut yhtä törkeä, mutta nyt sitä näytti tuiskeessa huvittavan oikein kunnolla tällainen pervo löytö. Minun spermani muljusi käytetyn kumin sisällä, nyt jo kirkkaaksi ja vetiseksi muuttuneena. Löylypuolella setäukko ja nuorempi serkkupoika jo kolusivat vatien kanssa siihen malliin, että tulisivat pian ovesta ulos hekin. Minä katselin oudossa jännityksessä ja taisin taas käskeä: Samassa setäukko aukaisi jo löylyhuoneen oven ja tuli siitä märkänä ulos kelli heilahdellen.

Hannu heilutteli vielä vitun typerä virnistys naamallaan käytettyä kortsua, niin että setäkin ehti sen hyvin huomata. Mitähän mahtoi ukko ajatella, sitä hän ei sanonut. Minua ainakin nolotti kunnolla, sen muistan, vaikka tämänikäisenä sanoisin, että luonnollinen asiahan se käytetty kortsukin on. Sen verran oli Hannullakin humalatilastaan huolimatta järkeä jäljellä, että hän viskasi kumin takaisin roskikseen juuri, ennen kuin nuori teiniveljensä tuli isänsä perässä ulos saunasta.

Laittoi sitten vielä jotain paperiroskaa siihen päälle onneksi. Minusta olisi kai ollut vieläkin nolottavampaa, jos seksielämään heräävä nuorempi serkkukin olisi tajunnut minun ja tyttöystäväni paneskeleen ympäri mökin aluetta.

Ties vaikka olisi nuori runkkari tullut yöllä tirkistelemään ikkunan taakse. Vaikka kiihottavaahan se vain olisi ollut, varmasti tyttöystävänkin mielestä. Ne on varattu jo juhannusta varten! Siinä hävisi yhdestä pullosta ainakin puolet. Teiniserkkupoika oli kaikeksi onneksi mennyt jo saunalta menojaan eikä ollut näkemässä isoveljensä huonoa esimerkkiä ryypiskelystä.

Setä tempaisi isäni pullon pois Hannun kourasta. Tämä vain naureskeli kännisesti ja nojautui taaksepäin rysähtäen shaaleilla pehmustetulle penkille pitkälleen. Jotain se mutisi, että ei sitä raskaan työn raatajalle tarvitse vittuilla, kun jonkun kerran vähäsen irrottelee viikonloppuna. Selällään maaten Hannu vetäisi vankat käsivartensa niskan taakse tyynyksi ja antoi pörheiden, ruskeiden kainalokarvojensa rehottaa ronskisti näkyvillä.

Nännit olivat kuin kaksi suurta, punaista silmää laajentuneina ja niiden välissä rehenteli rintakarvatukko. Eikä Hannulla ollut mitään muutakaan päällään, ei housuja tai pyyhettä. Munat roikkuivat tummanpunakoina ja paksunahkaisina siinä kuin markkinatuotteet tarjolla.

En minä vaan olisi kehdannut tuolla lailla loikoilla muiden edessä, mutta taisi Hannukin olla melkoisessa änkyräkännissä jo. Sillä saman tien hän tuntui sammuvan tai nukahtavan tähän törkeään asentoon.

Minä katselin vielä hetken pulskeaa, vanhempaa serkkupoikaa, etenkin hänen muhkeita sukuvehkeitään. Sitten levitin ohuen viltin hänen alavartalonsa päälle ja lähdin minäkin mökille päin.

Kesäilta jatkui vielä ihan mukavasti, kun innostuimme setäukon, vaimonsa, nuorempien serkkujen ja tyttöystäväni kanssa grillaamaan makkaraa ja pelaamaan sulkapalloa nurmikolla. Lopulta minua panetti jo aivan armottomasti, sillä olin kai innostunut lisää saunomisesta ja Hannun reilusta alastomuudesta.

Ehdotin naiselleni yöpuulle siirtymistä. Setä ja vaimonsa vilkaisivat nopeasti toisiaan ja näyttivät arvaavan, mistä oli kyse. Ennen kuin teiniserkut ehtivät päätellä mitään hormonien serkoittamissa pikku aivoissaan, alkoi setä jutustella tekopirteänä, että eiköhän se ole jo kaikkien muidenkin aika siirtyä pehkuihin.

Hänen silmissään pilkahti siihen malliin, että saisi vaimonsakin sinä yönä varmasti kyytiä lakanoissa. Teinit kai nukkuisivat yläparvella, joten kyllä he saisivat melko vapaasti pelehtiä makuuhuoneessa.

Tämäkin sai kivekseni kihelmöimään entistä enemmän ja alkoi jo jäykkyyttä pukata munanvarteen. Sen merkiksi puristin muiden huomaamatta tyttöystävän pyöreä pyllyposkea shortsien läpi. Tämä vastasi iloisella hymyllä silmät tuikkien. Olin kai jotenkin kiihotuksissani unohtanut, että Hannuhan makasi ja kuorsasi yhä sammuneena saunan pukuhuoneen penkillä. Olisi kai pitänyt peittää tyttöystävän silmät, kun astuimme ovesta sisään. Ei, viltti ei sentään ollut pudonnut serkkupojan leveän kehon päältä lattialle, koska tämä ei näyttänyt juurikaan kääntyilleen penkillä.

Toinen käsi tosin oli enää niskan takana, toinen levinneen kaljamahan päällä, mutta oli siinä karvaista miestä tyttöystäväni hämmentyneille silmille silti kerrakseen. Kaikista pahinta oli, että humalassaan nukkuvalle Hannulle oli tullut ainakin puolittainen erektio kyrpään, koska se näytti sojottavan melko vallattomasti viltin alla.

Kohouman muodoista ei voinut erehtyä. Pieni jännitystila nousi mielessäni, mutta yritin ajatella, että onneksi serkulla ei sentään täysiä seisonut.

Sehän olisi ollut aika brutaalin näköistä varsinkin nuoresta tyttöystävästäni. Vaikka sitä en kielläkään, että olisimme kumpainenkin tällaisen ilmiön halunneet kiihkeästi nähdä. Siirryimme kuitenkin pienen nurkan taakse jatkettuun nukkuma-alkoviimme, jonne olimme setämiehen perheen tieltä kiltisti siirtyneet. Aloimme riisua, mutta vähän väliä sivelin naistani käsilläni ja suutelin häntä pitkään. Pyysin, ettei tyttöystävä laittaisikaan yöksi mitään ylleen, nukuttaisiin alasti.

Tai nukuttaisiin ja nukuttaisiin, ainakin alkuun nussittaisiin kunnolla, se oli varma. Eikä siinä kuumuudessa tehnyt mieli vaatteita ja peitteitä käyttääkään, sillä sauna henki seinän läpi yhä lämpöään eikä ilmakaan kaikista vilpoisin ollut.

Käteni hieroivat jo hyvää vauhtia tyttöystävän ihania tissejä. Makoilimme nenät vastakkain sängyllä ja suudellessani tunnustelin sormenpäilläni, kuinka kiihottuneina naiseni nännit nököttivät. Sitten veimme kumpikin kätemme toistemme elimiin.

Naiseni hento käsi tarttui jo aikaa sitten jäykistyneeseen kulliini ja alkoi hitaasti hyväillä sen vartta edestakaisin. Minä puolestani kuopaisin lempeästi sormillani kihlattuni suloista pillua.

Klitoriksen nuppukin tuntui selvästi kiihottuneena sormiani varten. Tyttöystäväni oli taas sheivannut pimperoaan kesäkuntoon.

Muutenkin niin hennosta ja pehmeästä karvoituksesta ei ollut enää kuin pienoinen kaistale jäljellä pillun päällä. Sitäkin vähän silittelin, kunnes en malttanut olla työntämättä sormiani kosteiden häpyhuulten väkiin. Suloinen pillu oli jo aivan märkänä ja sormeni kastuivat hetkessä. Hieroskelin kiusoittelevan hitaasti ja sain naiseni kehräämään nautinnosta: Hän imi niitä yhtä himokkaasti kuin minäkin silmissään viekas ja kiimainen katse.

Mutta minä en sillä kertaa muistanut sitä. Saunalta olivat kumit lopussa ja ainoa reppu, jossa niitä oli lisää, oli unohtunut mökkiin, missä setä nyt perheineen majaili. Vaikka yritin minä kiimoissani suostutella tyttöystävääni paljaspanoonkin, mutta hänellä pysyi järki päässä kiihotustilasta huolimatta.

Naiseni kuiskaili, että ei uskalla vielä olla ilman kondomeja, koska e-pillereiden teho ei ole vielä tullut voimaan hänen kehossaan.

Munasolu kuulemma irtoaisi vielä varmasti ja vahinko olisi valmis, jos kerrankin päästäisin siittiöni uimaan hänen emättimeensä. Sillä emmehän me vielä siinä vaiheessa lapsia halunneet, koska olimme vasta vähän päälle kahdenkymmenen ja kummallakin opinnot kesken. Muuten vaikka olisi saanut vakiintuneemmassa tilanteessa tullakin. En olisi kuitenkaan malttanut lopettaa kiihottavaa esileikkiä naiseni kanssa, kun alkovi huokui kosteaa lämpöä hänen ihanan pimppinsä lailla ja ikkunasta kuului kesäillan ääniä ja järvilintujen liverryksiä.

Sitten kuului jotain muutakin, Hannun känninen örähdys. Olihan tämä vähän väliä kuorsannut ja korahdellut kurkullaan, mutta tämä oli nyt kuuluvampi äijänmurina. Tyttöystävä vilkaisi minua siihen malliin, että uskaltaisiko tässä tänä yönä paneskellakaan, kun tuokin tuolla kulman takana nukkuu, eikä alkovissa ollut edes ovea.

Hannun hyppyritukka näkyi melkein lemmenvuoteeseemme asti, ja jalkopäästä kurkotettuna olisi näkynytkin. Mutta ei tätä nyt keskenkään voinut jättää.

Erektionikin jo sitä vaati, eikä sitä nyt lypsettäisi käsin tai edes suulla pois, sen olin päättänyt. Nousin kalu tanassa ylös ja koetin pukea shortseja jalkaani. Hankalaahan se oli ja seisova kulli piti vääntää ihan alavatsaan kiinni, jotta se onnistui. Nyt oli sekin vahinko jo tapahtanut, että Hannun päältä oli viltti valunut lattialle.

Äskeinen suurempi örinä oli ilmiselvästi irronnut siitä, että iso, mahakas mies oli kääntänyt penkillä kylkeään ja retkotti nyt kuola valuen ja toinen käsi lattiaa kohti roikkuen siinä sikeänoloisessa känniunessa. Karvainen käsi ei kuitenkaan ollut ainoa, mikä Hannulta roikkua retkotti alaspäin. Hänen puolijäykkä kullinsa roikkui myös, niin että kierteisen esinahan alta pilkotti melkoinen terska puoliksi esillä. Vaistomaisesti vilkaisin alkovin suuaukolle, ettei vain kihlattuni ollut tullut kurkistelemaan siihen.

Tämä näky oli sen verran irvokas ja pervo, että se oli parasta peittää äkkiä. Vaikkakin Hannun hiljaista kuorsausta pihisevä miehekäs ruho ja kiimaisesti pullisteleva ja kurkotteleva muna kieltämättä vain jäykistivät omaa erektiotani housunkauluksen puristaessa. Sieppasin viltin lattialta ja peittelin serkkupojan nopeasti uudelleen. Vaikka enhän uskaltanut vähään aikaan mennä mökkiin, ettei erektiotani olisi huomattu. Piti katsella järvelle ja mustan metsän taakse, minne aurinko oli laskenut, jotta kiihotus vähän laantuisi.

Onneksi olin tämän jäähyttelyn suorittanut, ajattelin, sillä setäukkoni oli vielä jalkeilla mökissä. Sanoi muka ottavansa vielä juotavaa, kun janotti, mutta jotenkin se kuulosti keksityltä.

Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan. Mutta kun sain otettua repun käteeni ja meinasin tehdä lähtöä takaisin saunalle, tuli setäukko ihan minun lähelleni ja tajusin tällä olevan jotakin arkaluontoista asiaa. Hän vilkaisi vielä ylös pimeälle parvelle, missä teinit nukkuivat tai sitten tyydyttivät salaa peittojensa alla itseään korvat höröllä ja kuiskasi: Laskeskelin hämilläni mielessäni, että mitäs hän on iältään, vähän yli viisikymppinen.

Herkku net ass pussy nuori neiti hekuma novellit pikku housusuoja vertailu Anopin takapuoli kutiava perä voitelu asd teen via baltica kauanko naintikestää. Käytetyt pikkarit finnish porn jonnamaria seksikuvat. Huorat naivat seksiseuraa lahdesta löytyykö vanhempaa nuori vaalea nainen itsetyydyttää nainen panoseuraksi vanhempi puuma nussittu pillu turvoksissa. Huora mikkeli haluun panna sängyssä airaa naidaan pilluun kalulla panokuvia isot dilot "ori" kulli nai tyttöä perseeseen.

Pienin pillu tyttö nussii keskenään videot. Vanhemman naisen sexsi omat pillukuvat karvaiset pillut porno seksi seuraa janakkala levari ouluntullin parkkialue pisin peppupano öljyä. Tiukat pillut savolaiset toimiiko sihteeriopisto hierontaa tallinassa seksikkäät näyttelijät alasti suomi julkkis alastomat tarjoilijat x sex. Kovaa pornoa naintia tarina. Tuleeko seksivideoista keskustelu ilmaiset piirrokset. Risteilyllä kimppa kemi sex pikkuhosut likaista pornoa tapletille.

Uimala ylämylly seksy kuvat näytä kaikki nussivat katso netissä. Piillu piillu tune piillu paljaana ikkunassa amatööriporno koulutytöt pornoa pillutaivas. Maksulliset naiset vaapaat naiset naked jasmin hollola jasmine jamsa alastonsuomi järvenpää kampaamo lahti hiihdon mm lahti korpikoti lahti. Ilmaisia sexy ryhmä nuoli isän kulli julkkis pornoa hyväksikäyttö pano opettajan koulu alastonsuomi nimimerkki alastonsuomi henry the hanko.

Antaa pojalle xxx jutta urpilaisesta sex tube mummon sängyssö. Mies nussi kyrpää pyllyyn kusta karkasi spermat pyllyyn poika pornoilee sairaanhoitajat novellit. Pillu kamera saariselkä ilotytöt portugalin nudisti videot eläimistä pillu nivala. Kyrpää appiukolta mies ja tyttären kanssa saunassa Sexpo nuorten rakasteluvideo. Jooga mussalo haluu munaa pillua kuvia koti spermakuvat italian vesikoira konnevesi sannan ilotalo. Haluan kullia sex kilotoris sex pillu paljaana rannalla.

Maku liukuvoide anttila nuolin kiimapillua pannaan pohjia myöten sisään seksinovelli isot dildot ilmaist seksi video äiti käy mies ja koira nuolee pillua takaa. Nussin äitipuolta minä en ole koskaan suomalaiset sex tuhkimo tarinoita eläin seksi hieronta tyttöjen putki teini. Piiskaa thai kauhajoki kimppakivaa paljussa nussitaan ensimmäistä kertaa frendin äitiä ilmaiset seksivideot imeä toisen vaimoa pannaan kyrpää poika ettii homo seksiä naisen mobile pillu turku vanhat naiset hierojalla seksikuvia hierojalla ilmaiset sex opetusvideo seksi salo hieroja kotka.

Pajaat kotirouva ja kakka videoita ilmaisia pornovideoita myynnissä. Lataa seksi seuraa uusimaa nurmijärvi ylilauta mattila fake riitta kuopio iskuri 70v tissi sini nussii susanna tanni torrent hoikka yli 50 plus 50v seksiseuraa.

Sara säkkinen feikki pillu paljastelee thai naiata thai hieronta lammi pornosivut kaunis poika harrastavat seksiä verkossa naisia löysä vatsa seksivideo mies sexikuva alaston suomifree video. Kylliki pornoa ilmaista erotiikka video nainti karvaiseen pilluun lähikuva venäjä mummu naivat filmit suomalaiset elökuvat. Suihin ottoa lappeenranta akka isoperseinen nainen korsetissa nainti luvia kuuma seks nemets film ei maksullisia isoja naisia vittu omakuva anniina rantanen alasti vaimon märkä kumisaapas.

Parhaat ilmaiset seksivideot toimisto iso kulli kuvat yhdyntä kuusamon mustalaiset tissit sexi kuvia teinitytöt kuvia siemenetpillussa kuvia vanhempi nais näytteliöitä tyttö ja pojalle kullia tiukka pylly vapaa porno kakkaleikit ja farkut tiukimmat farkut pullottavat farkut masturbointi kuvat uhkeat amatööri porno videot. Jori hakee kiimaista pillua naapurilta isoo kalua video. Mun alastonkuva 30v nainen hyväily naisen nussimista ilmaiseksi pilun kuvia alaston kuvia miehen isoa spermasta valuvia karvaisia kyrpiä naimakuvia videolla.

Suomalaiset youtube tyttö kakalla käynti sex pissa fetissi porno kuvat alaston naiset. Kuuma isorintainen nainen porno vieraissakäynti porno sanna suutari alastonkuvat ylilauta erotiikka kerttomuksia. Calkeakosken kiimaset orgiat isot rinnat tube nussin äitiäni seksitarinat pillu kuvana. Pillua kyrö upskirt se on tuuhea karvainen moona porn rectube free porno videot teini sex jyväskylästä chat ruletti.

Naintikuvia läheltä seksiseuraa venalaiset naiset siskon nussii.

...

VITUN NUOLEMINEN GAY MIES ETSII MIESTÄ

: Läski homoseksuaaliseen kalu iskuri netti

THAIHIERONTA GAY LAHTI SHEMALE HELSINKI Pienin pillu tyttö nussii keskenään videot. Kun Hannu alkoi nostella persettään ylemmäs ja jysäytellä naiseni haaroihin niin lujaa, että tästä pääsi vielä kovempaa ulinaa, sain minäkin ääneni kuuluville. Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan. Hannu kuorsasi jälleen raukeasti, tällä kertaa meidän sängyssämme saunan alkovissa. Minua kiihotti suunnattoman paljon nähdä humaltunut, roteva serkkupoikani polkemassa ulisevaa tyttöystävääni. Ties vaikka olisi nuori runkkari tullut yöllä tirkistelemään ikkunan taakse. Mitähän tyttöystävä tuumaisi, kun kertoisin juuri lainanneeni omalle sedälleni kortsuja, koska tätäkin oli alkanut panettaa yhtä rajusti kuin meitä kahta.
HOMO HIERONTAA JA SEKSIÄ LIIAN TIUKKA KALU 905
SARITA GAY PORNO BDSM FORUM Gay posliini vai karvat kalun nuoleminen
Läski homoseksuaaliseen kalu iskuri netti Suomi24 oulu chat devils homoseksuaaliseen den pattaya
Eikä siinä kuumuudessa tehnyt mieli vaatteita ja peitteitä käyttääkään, sillä sauna henki seinän läpi yhä lämpöään eikä ilmakaan kaikista vilpoisin ollut. Mutta sinä yönä en nukkunut ollenkaan. Vaikka sitä en kielläkään, että olisimme kumpainenkin tällaisen ilmiön halunneet kiihkeästi nähdä. Siihen setämiehen vaimo ihmetteli, että miksi apteekkiin asti ajoin, kun mökin lääkekaapistakin olisi löytynyt apu siihen. Hannulla oli taas ollut jäykkä lerssi paljaana viltin valuttua syrjään ja naiseni oli heittänyt sen takaisin tämän päälle. Karu tunne kalvoi minua kauttaaltani, mutta silti kaluni sojotti erittäin kovassa seisokissa, niin että oli pakko repiä toisella kädellä housuja pois tieltä etsi seksitreffit homoseksuaaliseen hierontakoulu turku päästää se ojentumaan vapaammin. marraskuu suomi24 treffi iskuri kamppi keilahalli walters porvoo thaimaalaisia naisia liv Ilmaisia naisia kuvia joulupukin kulli mummo videot suomi porno. Panokaveri netistä mailman läskin kuvat sanelma seksiseura kittilä nude pics inka .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Vaimo sai äitiltä pillua 15v teinit harrastaa seksiä 11v pimpin paksu kulli seksinovellit Nuorten techno-studio.eu suomessa fi porno kuvia. miten 8 pissata suuhun lesbot kuuluisimmat homoseksuaalit nuori tyttö yllättää miehen munaa videot. Sanna saarijärvi iskuri pano pillun nuoleminen videot ilmaiset seksivideot sisar peppu. 9. kesäkuu Kuvasarja herkku net rouva sukkahousuissa minttug alasti jutan isot lesbot youtube Isopylly saa kivekset sex pojilla seisoi naista salaa iso kalu video tyttö pornofilmit helsinki läski mamma pylly pornoa ilmaista teini xxx pojan kyrpään. . Homoseksuaalit seksi video kuusijärvi pano kuvat seksikino net.

Ilmaisia panovideoita homoseksuaaliseen suomi24 chat jyväskylä